De Salon

De Salon is een sfeervolle en intieme ruimte, ideaal voor een gezellig familiefeest of reünie, verjaardag of locatie voor uw diner en/of buffet voor uw bruiloft. Ingericht met een knusse bar en grote ramen, uitkijkend op onze feestzaal “Het Wagenwiel“.

Geschikt voor maximaal 60 gasten.

De Tuinzaal

De Tuinzaal, onze nieuwe uitbreiding in ons Partycentrum. Ideaal voor personeelsdiners, relatiebijeenkomsten, familie-diners, e.d. Modern ingericht, geschikt voor groepen tot 80 personen en grenzend aan onze binnentuin.

Geschikt voor maximaal 80 gasten.

De Huiskamer

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een knusse ruimte, compleet met brandende haard, die een sfeer uitademt zoals bij moeders thuis. Door de omvang is deze ruimte uitermate geschikt voor intieme familie etentjes en besloten zakendiners.

Geschikt voor maximaal 18 gasten.

Het Wagenwiel

Het Wagenwiel, het paradepaardje van Restaurant De Mof, is een ideale feestzaal voor feesten en bruiloften vanaf 100 personen. De zaal, compleet met podium en balkonverdieping, is zowel in de lengte als in de hoogte te vergroten of te verkleinen.

Geschikt voor maximaal 450 gasten.

Restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u van woensdag t/m zondag genieten van smaakvolle diners en op zaterdag en zondag van heerlijke lunches. Onze ambitieuze koks verrassen u met bijzondere seizoensgebonden gerechten, proeverij-menu’s en wisselende à la carte gerechten. Tevens bent u van harte welkom voor een high tea of high wine, waarbij we u zowel koude als warme lekkernijen voorschotelen.

Geschikt voor maximaal 450 gasten.