Beste gast,

Graag vestigen wij even uw aandacht op de maatregelen die wij hebben genomen met het oog op het COVID-19 virus [corona virus].
De single/dans avonden op zaterdagavond zijn tot nader order gesloten. Houd voor nieuwe informatie de site in de gaten.

Hartelijke groet, team Restaurant de Mof

Dans & Single avond

Restaurant “De Mof” word met recht genoemd als een van de pioniers in het organiseren van danscontactavonden voor alleengaanden. Sinds 1973 worden deze gezellige bijeenkomsten op de zaterdagavond in onze zaal Het Wagenwiel gehouden. De gezellige bar, ruime (vernieuwde) dansvloer, vlotte bediening en prima orkesten (zie orkest agenda) zijn een aantal punten die deze avonden tot een groot succes maken. Elke zaterdagavond wordt druk bezocht. Mensen die zich verheugen op een gezellige avond uit en dus geen moeite hebben met onze huisregels, welke voor een ieder gelijk zijn, waaronder correcte kleding (geen gymschoenen e.d.).

Volg ons op FacebookVOLG ONS!
Bekijk en volg ook
onze pagina en agenda op Facebook.

Bent u iemand die zich verheugt op een gezellige avond uit in onze prima, sfeervolle en veilige ambiance en bent u bereid zich aan onze huisregels te houden, kom dan eens een kijkje nemen en overtuig u zelf. Gratis parkeergelegenheid voor de deur!


Entree
€ 12,00 inclusief iets lekkers bij de koffie, echt lekkere warme hapjes, zoutjes en nootjes.


Openingstijden
Op onderstaande data organiseren wij weer onze sfeervolle danscontactavonden voor alleenstaanden. U bent welkom op de zaterdagavonden vanaf 20.00 – 01.00 uur. Wij zullen er alles aan doen het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Graag tot ziens in De Mof!

Juli

04 gesloten
11 DJ Robert Keemink
18 gesloten
25 DJ Robert Keemink

Augustus

01 gesloten
08 gesloten
15 gesloten
22 gesloten
29 gesloten

September

05 –
12 –
19 –
26 –

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree