Beste gast,

Graag vestigen wij even uw aandacht op de maatregelen die wij hebben genomen met het oog op het COVID-19 virus [corona virus].

De single/dans avonden op zaterdagavond zijn tot nader order gesloten. Houd voor nieuwe informatie de site en onze Facebookpagina in de gaten. Klik hier voor de Facebookpagina.

Update 09-07-2021: We hopen vanaf oktober de draad weer op te pakken en u weer te verwelkomen. Het hele geregel rondom -testen voor toegang- heeft ons doen besluiten om tot die tijd gesloten te blijven. [Velen van u hebben per mail of telefonisch aangegeven dit niet te willen.]
Heel graag tot dan!

Hartelijke groet, team Restaurant de Mof

Dans & Single avond

Restaurant “De Mof” word met recht genoemd als een van de pioniers in het organiseren van danscontactavonden voor alleengaanden. Sinds 1973 worden deze gezellige bijeenkomsten op de zaterdagavond in onze zaal Het Wagenwiel gehouden. De gezellige bar, ruime (vernieuwde) dansvloer, vlotte bediening en prima orkesten (zie orkest agenda) zijn een aantal punten die deze avonden tot een groot succes maken. Elke zaterdagavond wordt druk bezocht. Mensen die zich verheugen op een gezellige avond uit en dus geen moeite hebben met onze huisregels, welke voor een ieder gelijk zijn, waaronder correcte kleding (geen gymschoenen e.d.).

Volg ons op FacebookVOLG ONS!
Bekijk en volg ook
onze pagina en agenda op Facebook.

Bent u iemand die zich verheugt op een gezellige avond uit in onze prima, sfeervolle en veilige ambiance en bent u bereid zich aan onze huisregels te houden, kom dan eens een kijkje nemen en overtuig u zelf. Gratis parkeergelegenheid voor de deur!


Entree
€ 12,00 inclusief iets lekkers bij de koffie, echt lekkere warme hapjes, zoutjes en nootjes.


Openingstijden
Op onderstaande data organiseren wij weer onze sfeervolle danscontactavonden voor alleenstaanden. U bent welkom op de zaterdagavonden vanaf 20.00 – 01.00 uur. Wij zullen er alles aan doen het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Graag tot ziens in De Mof!

Oktober

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree