Geachte bezoekers van de dansavonden,
Na het wegvallen van ‘Twilight’ als vast orkest op de laatste zaterdag van de maand hebben we, vinden wij, gelukkig passende alternatieven gevonden zodat u ook de laatste zaterdag van de maand verzekerd bent van een kwalitatief goede band.
Gezien dit allemaal last minute geregeld moest worden, kan het zijn dat er misschien nog verschuivingen plaatsvinden.
Wij wensen u een fijne avond!

Dans & Single avond

Restaurant “De Mof” word met recht genoemd als een van de pioniers in het organiseren van danscontactavonden voor alleengaanden. Sinds 1973 worden deze gezellige bijeenkomsten op de zaterdagavond in onze zaal Het Wagenwiel gehouden. De gezellige bar, ruime (vernieuwde) dansvloer, vlotte bediening en prima orkesten (zie orkest agenda) zijn een aantal punten die deze avonden tot een groot succes maken. Elke zaterdagavond wordt druk bezocht. Mensen die zich verheugen op een gezellige avond uit en dus geen moeite hebben met onze huisregels, welke voor een ieder gelijk zijn, waaronder correcte kleding (geen gymschoenen e.d.).

Volg ons op FacebookVOLG ONS!
Bekijk en volg ook
onze pagina op Facebook.

Bent u iemand die zich verheugt op een gezellige avond uit in onze prima, sfeervolle en veilige ambiance en bent u bereid zich aan onze huisregels te houden, kom dan eens een kijkje nemen en overtuig u zelf. Gratis parkeergelegenheid voor de deur!


Entree
€ 17,50 inclusief 2 consumptiemunten, iets lekkers bij de koffie en 2 lekkere warme hapjes.
€ 24,00 inclusief 5 consumptiemunten, iets lekkers bij de koffie en 2 lekkere warme hapjes.
Losse consumptiemunten: € 2,50


Openingstijden
Op onderstaande data organiseren wij weer onze sfeervolle danscontactavonden voor alleenstaanden. U bent welkom op de zaterdagavonden vanaf 19.30 – 00.30 uur. Wij zullen er alles aan doen het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Graag tot ziens in De Mof!

Juli

09 juli Duo The Band
23 juli Duo The Band

Augustus

13 augustus Idem Dito
27 augustus Remix

September

10 september Duo The Band
24 september Stardome

Oktober

08 oktober Idem Dito
29 oktober Remix

November

12 november Joyride
26 november BlackLight

December

10 december Idem Dito
24 december Duo The Band

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree