Dans & Single avond

Restaurant “De Mof” word met recht genoemd als een van de pioniers in het organiseren van danscontactavonden voor alleengaanden. Sinds 1973 worden deze gezellige bijeenkomsten op de zaterdagavond in onze zaal Het Wagenwiel gehouden. De gezellige bar, ruime (vernieuwde) dansvloer, vlotte bediening en prima orkesten (zie orkest agenda) zijn een aantal punten die deze avonden tot een groot succes maken. Elke zaterdagavond wordt druk bezocht. Mensen die zich verheugen op een gezellige avond uit en dus geen moeite hebben met onze huisregels, welke voor een ieder gelijk zijn, waaronder correcte kleding (geen gymschoenen e.d.).

Volg ons op FacebookVOLG ONS!
Bekijk en volg ook
onze pagina op Facebook.

Bent u iemand die zich verheugt op een gezellige avond uit in onze prima, sfeervolle en veilige ambiance en bent u bereid zich aan onze huisregels te houden, kom dan eens een kijkje nemen en overtuig u zelf. Gratis parkeergelegenheid voor de deur!


Entree
€ 18,50 inclusief 2 consumptiemunten, iets lekkers bij de koffie en 2 lekkere warme hapjes.
€ 25,00 inclusief 5 consumptiemunten, iets lekkers bij de koffie en 2 lekkere warme hapjes.
Losse consumptiemunten: € 2,75


Openingstijden
Op onderstaande data organiseren wij weer onze sfeervolle danscontactavonden voor alleenstaanden. U bent welkom op de zaterdagavonden vanaf 19.30 – 00.30 uur. Wij zullen er alles aan doen het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Graag tot ziens in De Mof!

JULI

08 juli Idem Dito
22 juli The Rocking Players

AUGUSTUS

12 augustus Stardome
26 augustus Idem Dito

SEPTEMBER

09 september Rocking Players
30 september Stardome

OKTOBER

14 oktober Blacklight
28 oktober Rene Martin Band

NOVEMBER

11 november Joyride
25 november Stardome

DECEMBER

09 december Idem Dito
23 december Stardome

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree