Beste gast,

Vanaf 6 november gaan wij weer van start! Vooralsnog starten we om 19.00 uur en eindigen we om 23.30 uur. Mocht er nog iets in de regels vanuit de overheid wijzigen dan passen wij dit eventueel weer aan, we houden u hierover op de hoogte.
Waarom niet eerder is de veel gestelde vraag? Omdat wij de persconferentie van over 4 weken willen afwachten en niet telkens dingen willen aanpassen met de onzekerheid voor u allen, de bandjes en onszelf. Dus vanaf 6 november 19.00 uur gaat het feest weer beginnen, uitsluitend toegang met Corona paspoort. Entree € 17,50 inclusief twee consumptiemunten, 2 warme hapjes en iets lekkers bij de koffie. Entree inclusief 5 consumpties € 24,00 . Prijs losse munten € 2,50. Wij verheugen ons op u komst.

Hartelijke groet, team Restaurant de Mof

Dans & Single avond

Restaurant “De Mof” word met recht genoemd als een van de pioniers in het organiseren van danscontactavonden voor alleengaanden. Sinds 1973 worden deze gezellige bijeenkomsten op de zaterdagavond in onze zaal Het Wagenwiel gehouden. De gezellige bar, ruime (vernieuwde) dansvloer, vlotte bediening en prima orkesten (zie orkest agenda) zijn een aantal punten die deze avonden tot een groot succes maken. Elke zaterdagavond wordt druk bezocht. Mensen die zich verheugen op een gezellige avond uit en dus geen moeite hebben met onze huisregels, welke voor een ieder gelijk zijn, waaronder correcte kleding (geen gymschoenen e.d.).

Volg ons op FacebookVOLG ONS!
Bekijk en volg ook
onze pagina op Facebook.

Bent u iemand die zich verheugt op een gezellige avond uit in onze prima, sfeervolle en veilige ambiance en bent u bereid zich aan onze huisregels te houden, kom dan eens een kijkje nemen en overtuig u zelf. Gratis parkeergelegenheid voor de deur!


Entree
€ 17,50 inclusief 2 consumptiemunten, iets lekkers bij de koffie en 2 lekkere warme hapjes.
€ 24,00 inclusief 5 consumptiemunten, iets lekkers bij de koffie en 2 lekkere warme hapjes.
Losse consumptiemunten: € 2,50


Openingstijden
Op onderstaande data organiseren wij weer onze sfeervolle danscontactavonden voor alleenstaanden. U bent welkom op de zaterdagavonden vanaf 19.00 – 23.30 uur. Wij zullen er alles aan doen het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Graag tot ziens in De Mof!

November

6 november Idem Dito
13 november Twilight
20 november DJ Keemink
27 november Twilight

Februari

5 februari L’ atmosphère
12 februari Rocking players
19 februari DJ Keemink
26 februari Twilight

December

4 december Idem Dito
11 december Twilight
18 december DJ Keemink
24 december Twilight

Maart

5 maart Joyride
12 maart Idem Dito
19 DJ Keemink
26 maart Twilight

Januari

8 januari Joyride
15 januari Idem Dito
22 januari DJ Keemink
29 januari Twilight

April

2 april L’ atmosphère
9 april Rocking players
16 april DJ Keemink
23 april Idem Dito
30 april Twilight
Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree