Nu u een indruk heeft gekregen van alles wat wij te bieden hebben, is het moment aangekomen om te reserveren. Wellicht wilt u alleen maar een tafel voor twee, misschien wilt u een datum prikken voor uw familiefeest of zakendiner. Een tafel in ons restaurant kunt u via Couverts op deze pagina reserveren.

Even bellen?

Wij houden er van onze gasten persoonlijk te woord te staan, daarom verzoeken wij u voor meer informatie of voor een reservering telefonisch met ons contact op te nemen. Indien gewenst, maken wij vervolgens een afspraak om onder het genot van een heerlijk kopje koffie uw wensen verder te bespreken. Maar een telefoontje is ook genoeg om een “tafel voor twee” voor de door u gewenste datum te reserveren. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 033 – 286 1403.

Offerte aanvragen

Wilt u online alvast een offerte aanvragen voor bijvoorbeeld uw bruiloft, familiefeest, high tea, personeelsevenement, vergadering…..?

TELEFONISCH RESERVEREN

Door de maatregelen is er een beperkte capaciteit, daarom werken we met shifts. Vanzelfsprekend houden we ons aan de richtlijnen.
Naast het heerlijke terras en ons restaurant hebben we bij drukte ook nog ruimte in onze schitterende tuin om rustig te genieten.

U kunt vanaf nu een telefonische reservering[verplicht] maken voor de onderstaande shifts:

Woensdag en donderdag[diner]: doorlopend reserveren vanaf 17:00 tot 19:00.
Vrijdag en zaterdag[diner]: Shift 1: 17:30-19:30 | Shift 2: 19:45 tot sluit.
Zaterdag en zondagmiddag[lunch]: Shift 1: 12:00-14:00 | Shift 2: 14:15-16:15
Zondag[diner]: Shift 1: 17:00-19:00 | Shift 2: 19:15 tot sluit

Restaurant reservering

Reserveer nu snel en makkelijk voor ons restaurant via Bookdinners