Trouwen in onze trouwtuin

Een sprookje wordt werkelijkheid

Stel je eens voor, elkaar het ja-woord geven in onze prachtige nieuwe trouwtuin, met daarnaast een heerlijk (overdekt) lommerrijk terras waar u eindeloos kunt genieten.

De trouwceremonie is volledig naar wens aan te kleden. Van spreekgestoelte voor de ambtenaar en stoelen voor de gasten tot witte loper en luxe trouwfauteuils. Ook de catering is bij ons in goede handen. Bruidstaart, Proseccotorens en luxe borrelhapjes: wij regelen het! Wij bieden verschillende betaalbare arrangementen voor deze unieke trouwlocatie. In combinatie met een feestavond of aansluitend diner bij Partycentrum ‘De Mof’ liggen de prijzen zelfs nóg lager. Informeer naar de mogelijkheden!

Al vanaf € 13,50 per persoon

U kunt het ook eenvoudig houden. Een ambtenaar van de burgerlijke stand trouwt jullie al voor € 315,00 en vanaf € 13,50 per persoon verzorgen wij de basisvoorzieningen als tekentafel voor de getuigen, luxe fauteuils voor het bruidspaar en mooie stoeltjes met stoelhoezen voor uw gasten.

Stel, het is onverhoopt slecht weer op jullie trouwdag…

Uiteraard is dit even slikken, maar niet getreurd, dan houden we de ceremonie in één van onze sfeervolle ruimtes. Het is zelfs mogelijk om te trouwen in nabijgelegen koetshuizen of op Landgoed De Heiligenberg. Kortom, jullie dag zal nooit in het water vallen!

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree