Trouwen op de heide

Een sprookje wordt werkelijkheid

Op een steenworp afstand van De Mof vindt u het fraaie landgoed Den Treek. Hier kunt u elkaar het ja-woord geven tussen de kleurrijke heide. In overleg met ons kunt u de locatie geheel naar wens laten aankleden. Dit geldt zowel voor de faciliteiten (van trouwprieel tot bloemstukken) als voor de catering (van Proseccotoren tot luxe borrelgarnituur). Omdat u zich op nog geen kilometer afstand van ons Partycentrum bevindt, is deze locatie uitstekend te combineren met een feestavond of receptie. Zelfs ‘vervoer in stijl’ kunnen we voor de gasten verzorgen… Origineel, bijzonder en betaalbaar! Informeer naar de mogelijkheden!

Al vanaf € 13,50 per persoon

U kunt het ook eenvoudig houden. Een ambtenaar van de burgerlijke stand trouwt jullie al voor € 315,00 en vanaf € 13,50 per persoon verzorgen wij de basisvoorzieningen als tekentafel voor de getuigen, luxe fauteuils voor het bruidspaar en mooie stoeltjes met stoelhoezen voor uw gasten.

Stel, het is onverhoopt slecht weer op jullie trouwdag…
Uiteraard is dit even slikken, maar niet getreurd, bij minder weer wijken we uit naar onze schitterende trouwtuin, die grenst aan ons restaurant. Is het weer echt slecht, dan houden we de ceremonie in één van onze sfeervolle ruimtes. Het is zelfs mogelijk om te trouwen in nabijgelegen koetshuizen of op Landgoed De Heiligenberg, Huize Scherpenzeel, Oude Orangerie, Theetuin ‘de Boom’. Kortom, jullie dag zal nooit in het water vallen!

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree