Complete verzorging

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om “De Mof” ook eens in uw woning of bedrijf binnen te halen, een nieuw product, de (her)opening van uw bedrijf of gewoon uw verjaardag eens lekker anders doen, voor al deze en natuurlijk meer evenementen kunnen wij de totale verzorging u uit handen nemen zodat u ruimschoots de tijd heeft voor uw gasten.

Klein of groot

Door de jaren heen hebben wij ruime ervaring opgebouwd in deze speciale tak van de horeca. Of het nu gaat om een buffet voor twintig personen of een compleet verzorgd bedrijfsfeest voor 1000 personen, bij “De Mof” bent u aan het goede adres. Alle voorbereidingen nemen we u uit handen en laten de locatie achter zoals wij deze aantroffen, het spreekt voor zich dat wij alles weer terugplaatsen en schoonmaken.

Vrijblijvende offerte?

U zult begrijpen dat wij hiervan geen kant-en-klaar plaatje kunnen maken daar de wensen van een ieder verschillend zijn ook zaken als aantal personen, afstand en dergelijke spelen hierbij natuurlijk een rol. Graag nodigen wij u uit om eens geheel vrijblijvend uw wensen en onze mogelijkheden naast elkaar te leggen, een afspraak wanneer u langs wilt komen waarderen wij zeer.

Klik hier voor uw offerte aanvraag

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree