Trouwen in een bos

Een sprookje wordt werkelijkheid

Jullie trouwdag is één van de bijzonderste momenten uit jullie leven. Alles moet perfect zijn voor deze uniek en onvergetelijke gebeurtenis. De locatie speelt hierbij een zeer belangrijke rol. Hebben jullie wel eens gedacht aan trouwen in een bos? Niet voor niets spelen talloze sprookjes zich af in een bos, wordt jullie sprookje ook werkelijkheid?

Stel je eens voor dat je het ja-woord kunt geven tussen eeuwenoude eiken, in een prachtig sfeervol bos, in de nabijheid van het karakteristieke Partycentrum De Mof waar je de dag helemaal ‘af’ kunt maken. De mogelijkheden zijn onbegrensd: van een feestelijk champagnetoren in het bos tot vervoer per paardentram en van luxe bruidstaart tot het aanvliegen van de trouwringen door een roofvogel…

Al vanaf € 13,50 per persoon

U kunt het ook eenvoudig houden. Een ambtenaar van de burgerlijke stand trouwt jullie al voor € 315,00 en vanaf € 13,50 per persoon verzorgen wij de basisvoorzieningen als tekentafel voor de getuigen, luxe fauteuils voor het bruidspaar en mooie stoeltjes met stoelhoezen voor uw gasten.

Stel, het is onverhoopt slecht weer op jullie trouwdag…
Uiteraard is dit even slikken, maar niet getreurd, bij minder weer wijken we uit naar onze schitterende trouwtuin, die grenst aan ons restaurant. Is het weer echt slecht, dan houden we de ceremonie in één van onze sfeervolle ruimtes. Het is zelfs mogelijk om te trouwen in nabijgelegen koetshuizen of op Landgoed De Heiligenberg, Huize Scherpenzeel, Oude Orangerie, Theetuin ‘de Boom’. Kortom, jullie dag zal nooit in het water vallen!

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree