Wonderfull Winter Wedding Weeks!

Wonderfull,
Prachtig om in deze sfeervolle periode van het jaar jullie huwelijk te vieren. Jullie arriveren in een arrenslede over onze met fakkels verlichte oprit, in de tuin een overdaad aan vuurkorfjes en indien nodig een plaid voor de dames. Zacht pruttelend boven een vuurtje warme chocomel en glühwein, verse apfelstrudel met warme vanillesaus geserveerd van uit houten huisjes. Wellicht een dik pak sneeuw, isn’t it wonderfull?

Winter,
Deze periode van het jaar die van nature zoveel warmte bevat is bij uitstek een periode voor romantische, onvergetelijke en last but not least, originele bruiloften.

Wedding,
De ceremonie onder een verwarmde tipitent met een weids uitzicht over de landerijen? Liever bij ons binnen en op het moment suprême naar buiten rondom een knapperend vuurtje elkaar het jawoord geven? De ringen laten aanvliegen door een sneeuwuil… kussend onder de mistletoe?

Weeks,
De wonderfull winter wedding weeks zijn bij ons te boeken van begin december tot en met 21 maart, buiten het sfeervolle, romantische en unieke aspect van trouwen in de winter is dit ook vele malen goedkoper dan trouwen in de zomer. De besparingen kunnen oplopen tot meerdere duizenden euro’s.

 

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree