DRIVE THRU WEDDING

DRIVE THRU WEDDING

Aanstaand bruidspaar,

Onze locatie beschikt over grote buitenlocaties zoals het bos, de heide, een groot weiland en een prachtige trouwtuin om het huwelijk op een gepaste afstand van elkaar te voltrekken zonder de intimiteit te verliezen.

En als je niet al de gasten die je wil uitnodigen mag ontvangen, dan verzorgen wij op ons zeer ruime parkeerterrein een gezellige DRIVE THRU. Hier leggen we de gasten in de watten en hebben jullie ondertussen de gelegenheid hebben om een praatje te maken.

***

DRIVE THRU HUWELIJKSRECEPTIE

Om de 5 á 10 minuten ontvangen wij de gasten, in de auto, op onze zeer ruime parkeerplaats of op een locatie naar keuze in de schitterende bosrijke omgeving waar onze locatie is gevestigd mét een kop koffie en een feestelijke petit four.

Als jullie een teken geven mogen ze doorrijden naar het stralende middelpunt van deze originele receptie, het bruidspaar. Onder grote parasols tegen de zonneschijn of regen serveren wij een glas prosecco of biologisch vruchtensap.
Elke auto heeft naar keuze zo’n 5 á 10 minuten om gezellig even te praten, cadeaus te overhandigen en om samen op de foto te gaan bij onze backdrop met trouwstoelen.
Als de tijd gekomen is vertrekken de gasten naar de volgende stop bij ons op het terrein of op een andere locatie en krijgen ze een versnapering naar keuze. Denk hierbij aan een lunchbox, een saucijzenbroodje, fruit en/of een bedankje.

Een originele manier om toch gasten te ontvangen op jullie huwelijk en voor de gasten leuk om te doen door een mooie tocht door de verschillende landgoederen die Leusden rijk is.
Deze DRIVE THRU is ook goed te combineren met een boswandeling in Landgoed de Boom of Landgoed den Treek waar de gasten een versnapering kunnen halen bij onze KOEK & ZOPIE. Tijdens de wandeling zetten wij een speurtocht uit en krijgt de winnaar een fles prosecco thuisgestuurd.

Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken en de locatie te bekijken.

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree