Overdekt en verwarmd terras

OPEN/ DICHT/ OPEN/ DICHT ?

Dit zijn de woorden die sinds dinsdagavond 19.00 uur door ons hoofd blijven spoken. Zoals u in een eerder bericht heeft gelezen blijven wij zeker tot 1 juni gesloten, maar het twijfelen blijft.. waar doe je goed aan?
Er zijn vele voors om op het terras weer openen en u te mogen ontvangen.
Lekker verwennen, bijkletsen en het warme bad voelen van uw aanwezigheid, die wij zo ontzettend gemist hebben.
Maar ook zijn er veel punten en afwegingen die pleiten voor dicht blijven. Elke collega kampt met dit duivelse dilemma, een ieder maakt zijn of haar eigen afweging, ook wij hebben dit gedaan.

Wij hebben besloten om nu nog niet te gaan bedienen op ons terras.
Wel blijft ons zelfbedieningspunt bij het restaurant bij mooi weer op de zondagen open, ook op KONINGSDAG en HEMELVAARTSDAG bent u van harte welkom.
Wij serveren heerlijke huisgemaakte taarten, koeken, mooie wijnen voor een schappelijke prijs, een lekkere borrelplank, soepen, broodjes en bij mooi weer is er heerlijk schepijs te verkrijgen bij onze ijskraam.

Halverwege mei zullen wij onze keuze heroverwegen en komen we er bij u op terug.
Natuurlijk blijven wij ook met onze Koek & Zopie kramen op diverse plaatsen in en om Leusden geopend en verwelkomen wij u daar ook graag.

Voor nu, excuses als wij u hier mee teleurstellen, maar hopen op uw begrip.

Ons restaurant beschikt in de lente- en zomermaanden over een prachtig (overdekt) lommerrijk terras waar u in de middag of avond heerlijk kan genieten van onze gerechten of ons high wine arrangement. Het is tevens mogelijk om op ons overdekte en verwarmde terras te barbecuen voor gezelschappen vanaf 15 personen. Echter serveren wij deze barbeque uitsluitend buiten, waarbij u bij mooi weer een keuze kunt maken uit een van onze terrassen of onze tuin en bij slecht weer op ons overdekte terras

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree