alacarte_page2

À la carte

Voorgerechten

HOLLANDSE GARNALEN
kropsla, eitje, cocktailsaus, krokante gamba.  € 13,95
Wijnsuggestie: Gruner Veltliner Organic dac ‘Reipersberg’. € 5,25

GEBAKKEN EENDELEVER,
tarte tatin, appelparels, jus. € 15,50
Alcoholvrij: Riesling Traubensaft weiss. € 4,50

STEAK TARTAAR, XX
kletskop van Parmezaan, gepocheerd ei, truffelmayonaise. € 12,95
Wijnsuggestie: Catena Malbec. € 5,50

GEROOKTE KALFS RIB-EYE,
madeira stroop, salade zoet/zuur, aardappel, gedroogde tomaat. € 12,95
Wijnsuggestie: Cairanne Rouge ao.c € 5,00

FLINTERDUNNE TONIJN,
krokante pappadum, wakame, sesam, wasabi topping. € 13,50
Wijnsuggestie: Gruner Veltliner Organic dac ‘Reipersberg’. € 5,25

BIET EN GEITENKAAS,
crunch walnoot, honing, granny smith, rucola. € 12,50
Wijnsuggestie: Pinot Grigio alto adige, Tiefenbrunner. € 5,50

PROEVERIJ VOORGERECHT,
selectie van diverse gerechtjes. € 13,95
Wijnsuggestie: drieluik van kleine glaasjes wijn. € 6,50

HEEFT U EEN ALLERGIE? MELD HET ONS!

Soepen

FRANSE MOSTERDSOEP,
spekjes, brie. € 7,95

KREEFTENSOEP,
Hollandse garnalen. € 9,50

Bankmenu

5 GANGEN HAPJESMENU VAN DE CHEF.
Uitsluitend geserveerd op onze Bank (vanaf 4 personen)

Mannending

Côte de Boeuf voor 2 personen van het Hereford rund uit Canada, € 65,00
met een fles Zinfandel van de Wijngaarden van Francis Ford Coppola uit California.
(natuurlijk ook voor de dames)

***

Ons rundvlees komt uitsluitend van Hereford runderen uit Canada. Deze runderen hebben een heerlijk vrij leven gehad.
Dit ziet men niet alleen aan de runderen, maar bovenal proeft men dit!

Hoofdgerechten

GESTOOFDE KALFSSUKADE,
risotto, eigen jus. € 22,95
Wijnsuggestie: Merlot alto adige doc, Tiefenbrunner. € 5,50

GEBRADEN PARELHOEN,
pancetta, pruim, pruimenjus. € 23,50
Wijnsuggestie: Merlot alto adige doc, Tiefenbrunner. € 5,50

VARKENSKOONTJE,
krokante mosterd, Coppa di Parma, saus van piccalilly. € 22,50
Wijnsuggestie: Cairanne Rouge aoc. € 5,00

TOURNEDOS EN GAMBA, XX
kreeftenjus. € 29,95
Wijnsuggestie: Cairanne rouge, aoc. € 5,00

RUNDER ENTRECOTE, XX
van de Green Egg, saus gepofte knoflook. € 24,95
Wijnsuggestie: Catena Malbe.c € 5,00

DUO VAN LAM,
lamsrug, lamsstoof, knoflook-rozemarijnsaus. € 24,95
Wijnsuggestie: Crianza, almansa do Marius. € 4,35

RODE CURRY,
groentenwok, papadum, basmatirijst. € 22,00
Wijnsuggestie: Verdejo sauvignon, Almansa do organic. € 4,35

KABELJAUW,
bloemkool couscous, romanesco, amandel, beurre noisette. € 22,95
Wijnsuggestie: Chardonnay ‘diamond collection’. € 6,00

BIEFSTUK VAN TONIJN,
kikkoman, kroepoek, mie. € 24,95
Wijnsuggestie: Verdejo Sauvignon, Almansa do organic. € 4,35

Kindergerechten

Balletje balletje, € 3,00
drie Van Dobben bitterballen met een bakje mayonaise

Fris en fruitig, € 3,50
cocktailtje van vruchtjes

Pim pam pet, € 5,00
tomatensoep met gehaktballetjes

Klein biefstukje, € 14,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Kroket of frikandel, € 6,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Flinke pannenkoek, € 6,50
geserveerd met poedersuiker en stroop

Knapperige kipnuggets van kakel de kip, € 6,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Stukje gebakken vis van de dag, € 12,00
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree