Slide background

À la carte

Voorgerechten

ROULEAU VAN TONIJN, € 13,50
rucola, krab, sesamtuilles, avocado crème.
Wijnsuggestie: Hamilton, Sauvignon blanc -Chardonnay. € 5,25

GEMARINEERDE ZALM, € 12,50
gekonfijte sjalot, salade van krielaardappelen, komkommer-lavasdressing.
Wijnsuggestie: Allram, Grüner Veltliner. € 5,50

TARTAAR VAN DORADE, € 12.00
champagne, crème fraîche, limoenrasp, frisse salade, dressing van biet.
Wijnsuggestie: Vicente Gandia, Nebla, Verdejo. € 4,35

TERRINE VAN TOMAAT, € 11,25
aubergine, basilicumijs, brioche.
Wijnsuggestie: Penfolds, Autumn riesling. € 6,00

CARPACCIO VAN ABERDEEN ANGUS, € 12,50
Truffelspaghettini, aceto, olijfolie, crostini, filet americain.
Wijnsuggestie: Casa, Amarone. € 9,75

DUO VAN EEND, € 12,50
eendenlevermousse, gerookte eend met rode port.
Wijnsuggestie: Beringer, California Classic, Zinfandel. € 5,00

BISQUE EN FLUTE, € 9,25
kreeftensoep, cognacroom.

SOEP VAN GEGRILDE PAPRIKA’S, € 8,50
chorizo, manchego.

GAMBA’S EN FETA UIT DE OVEN, € 13,75
knoflook, tomaat, boerenbrood.
Wijnsuggestie: Vicente Gandia, Nebla, Verdejo. € 4,35

PROEVERIJMENU, € 38,95
6 kleine voorgerechtjes, 3 kleine hoofdgerechtjes, 6 kleine desserts.
Wijnsuggestie: Wine flight. € 11,95

Hoofdgerechten

POLDERHOEN, € 22,50
sous-vide gegaard, gebakken eendenlever, zoete aardappelfriet.
Wijnsuggestie: Fattoria dei Barbi, Brusco dei barbi. € 5,25

STOOF VAN IBERICOWANG, € 22,95
gebakken zwezerik, truffeljus, courgette.
Wijnsuggestie: Allram, St. Laurent Gaisberg. € 6,00

LAMSRACK, € 28,95
gegrilde groenten, knoflook, zeezout, tijm.
Wijnsuggestie: Vicente Gandia, Nebla, Tempranillo. € 4,85

BIEFSTUK VAN ABERDEEN ANGUS, € 29,95
saus van Morilles, truffelpuree.
Wijnsuggestie: Casa, Amarone. € 9,75

RUNDER RIB EYE 250 GRAM, € 23,95
pofaardappel met zure room en spekjes, Stroganoff.
Wijnsuggestie: Vicente Gandia, Nebla, Tempranillo. € 4,85

VARKENSHAASJE, € 22,25
rode port, pruimen, walnoot.
Wijnsuggestie: Beringer, Zinfandel. € 5,25

WARME LA RATTE AARDAPPELEN EN MUNSTER, € 21,50
gekonfijte groenten, warme paprikadressing.
Wijnsuggestie: Vicente Gandia, Nebla, Tempranillo. € 4,85

ROODBAARS FILET, € 22,25
langzaam gegaard, Hollandaise, vroege kriel klompjes, haring kaviaar.
Wijnsuggestie: Vicente Gandia, Nebla, Verdejo. € 4,35

DORADE FILET, € 22,50
spinazie, saffraan beurre blanc.
Wijnsuggestie: Nederburg, Chardonnay. € 5,00

Kindergerechten

Balletje balletje, € 3,00
drie Van Dobben bitterballen met een bakje mayonaise

Fris en fruitig, € 3,50
cocktailtje van vruchtjes

Pim pam pet, € 5,00
tomatensoep met gehaktballetjes

Klein biefstukje, € 14,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Kroket of frikandel, € 6,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Flinke pannenkoek, € 6,50
geserveerd met poedersuiker en stroop

Knapperige kipnuggets van kakel de kip, € 6,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Stukje gebakken vis van de dag, € 12,00
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree