alacarte_page2

À la carte

Voorgerechten

Tartaar van Rund, xx
Crunch van pinda, tom kha khai crème, sojabonen € 12,95
Wijnsuggestie: Grüner Veltliner Organic dac ‘Reipersberg’ € 5,25

Gebakken Eendenlever
Appel tarte tatin, appel, jus € 14,95
Alcoholvrij: Riesling Traubensaft Weiss € 4,50

Makreel,
Tomaat, chorizo, rode peper, zilverui, bouillon, groene kruiden € 12,95
Wijnsuggestie: Montalis Rosé igp € 4,35
Alcoholvrij: Frambozen Rhabarbarnektar € 4,00

Carpaccio, xx
Uienringen, acetostroop, gerookte tomaat, grana pedano € 12,95
Wijnsuggestie: Amarone della Valpolicella ‘Marne 180’ € 10,50

Zalm,
Couscous salade, rode ui, avocadocrème, krokant landbrood € 12,95
Wijnsuggestie: Chardonnay diamond collection € 6,00

Rouleau van Parelhoen,
Crème van kippenlever, rucola, olie, balsamico, cashewnoot, gepocheerd kwartelei € 12,95
Wijnsuggestie: Chenin Blanc ‘Creation estate’ € 6,50

Bieten Mousse,
Bietengelei, groene appel, witlof, karnemelk vinaigrette, bonbon van feta € 11,95
Wijnsuggestie: Cabernet Sauvignon ‘Carmen insigne’ € 4,35

HEEFT U EEN ALLERGIE? MELD HET ONS!

Soepen

Bisque,
Garnalen dumpling, Paksoi, bosui € 9,25

Romige soep van Knolselderij,
Schorseneren, venkel, spekjes € 8,25

Bankmenu

5 Gangen Hapjesmenu van de chef.
Uitsluitend geserveerd op onze Bank (vanaf 4 personen)

Mannending

Côte de Boeuf voor 2 personen van het Hereford rund uit Canada, € 65,00
met een fles Zinfandel van de Wijngaarden van Francis Ford Coppola uit California.
(natuurlijk ook voor de dames)

***

Ons rundvlees komt uitsluitend van Hereford runderen uit Canada. Deze runderen hebben een heerlijk vrij leven gehad.
Dit ziet men niet alleen aan de runderen, maar bovenal proeft men dit!

Hoofdgerechten

Beef Wellington, xx
Gebakken little gem, jus, mierikswortel, Parmezaan € 29,95
(Bereidingstijd 25 minuten)
Wijnsuggestie: Zinfandel ‘diamond collection’ € 6,00

Kwartel,
Gebakken witlof, zuurkool, crème volaille, spruitencompote € 22,95
Wijnsuggestie: Grüner Veltliner Organic dac ‘Reipersberg’ € 5,25

Varkenskoontje,
Parmaham, uiencompote, wortel, pastinaak, mosterd, piccalilly € 22,50
Wijnsuggestie: Cairanne rouge aoc € 5,00

Tournedos, xx
Hasselback aardappel, rode ui, sugarsnap, groene asperge, Madeira € 29,50
Wijnsuggestie: Merlot alto adige doc ‘merus’€ 5,50

Entrecote, xx
Van de Green Egg, warme aardappelsalade, tomatensalsa, kappertjes, kruidenboter, gepofte paprika, basilicumsaus € 24,95
Wijnsuggestie: Catena Malbec € 5,00

Ravioli,
Pompoen, geitenkaas, hazelnoot, venkel, saus van hazelnoot € 22,00
Wijnsuggestie: Chardonnay ‘diamond collection’ € 6,00

Winterkabeljauw,
Bloemkoolcouscous, romanesco, amandel, citroen, peterselie, Beurre noisette € 23,25
Wijnsuggestie: Chardonnay ‘diamond collection’ € 6,00

Schelvis,
Spek, bietenrisotto, Beurre blanc € 22,50
Wijnsuggestie: crianza almansa do ‘marius’ € 4,50

Kindergerechten

Balletje balletje, € 3,00
drie Van Dobben bitterballen met een bakje mayonaise

Fris en fruitig, € 3,50
cocktailtje van vruchtjes

Pim pam pet, € 5,00
tomatensoep met gehaktballetjes

Klein biefstukje, € 14,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Kroket of frikandel, € 6,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Flinke pannenkoek, € 6,50
geserveerd met poedersuiker en stroop

Knapperige kipnuggets van kakel de kip, € 6,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Stukje gebakken vis van de dag, € 12,00
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree