Slide background

À la carte

Voorgerechten

Terrine van wild, € 13,50
eendenlever, suikerbrood, kroketje van paddenstoelen, balsamicostroop.
Wijnsuggestie: Beringer, Classic California, Zinfandel, € 5,00

Quartet van wild, € 13,25
terrine, kwartelham, pulled pork van wildzwijn, hertenpastrami.
Wijnsuggestie: Weingut Allram, St. Laurent Gaisberg reserve, € 6,00

Carpaccio van ossenhaas, € 12,95
tortilla, ricotta, Parmezaan, truffelmayo, pijnboompitjes.
Wijnsuggestie: Vicente Gandia, Nebla, Tempranillo, € 5,00

Flinterdunne rode biet, € 11,95
rucola, vijgen, dadels, gegrilde appel, Sherrydressing.
Wijnsuggestie: Penfolds, Koonunga Hill, Autumn Riesling, € 6,00

Gerookte zalm, € 12,75
aardappelpannenkoekje, spekjes, kwarteleitje, kropsla.
Wijnsuggestie: Vicente Gandia, Nebla, Verdejo, € 4,35

Prosciutto di Parma, € 13,25
cheesecake van geitenkaas, vijgen, sinaasappelstroop.
Wijnsuggestie: Château Grand Pey Lescours, Saint Emilion, € 9,95

Geurige bouillon van wild, € 8,75
Armagnac, soesjes.

Stevige goulashsoep, € 8,00
ananas.

Gamba’s Pil Pil, € 12,95
rode peper, cognac, knoflook, lente-ui.
Wijnsuggestie: Weingut Allram, Gruner Veltliner, € 5,50

Hoofdgerechten

In donker bier gestoofde konijnenbout, € 24,95
stoofpeertjes met Coebergh en steranijs, bitterballetje van zuurkool.
Wijnsuggestie: Hugel, Alsace, Pinot Noir Classic, € 5,50

Hertenbiefstuk, € 26,75
saus van oesterzwammen en kruidkoek.
Wijnsuggestie: Vicente Gandia, Nebla, Tempranillo, € 5,00

Rack van wildzwijn, € 27,50
langzaam gegaard, gepofte knoflook, spruitjes.
Wijnsuggestie: Fattoria dei Barbi, Brusco dei Barbi, € 5,00

Biefstuk van Aberdeen Angus, € 29,95
saus van truffel.
Wijnsuggestie: Vicente Gandia, Nebla, Tempranillo, € 5,00

Varkenshaasje, € 22,50
spek, saus van boerenkaas en mosterd.
Wijnsuggestie: Nederburg, Chardonnay, € 4,85

Marokkaanse kip, € 22,95
linzen, huisgemaakt kruidenpalet.
Wijnsuggestie: Hugel, Alsace, Pinot Noir Classic, € 5,50

Kalfssukade, € 22,50
kokos, citroengras, taugé, risotto.
Wijnsuggestie: Nederburg, Chardonnay, € 4,85

Noordzeetong, Dagprijs
citroen, boterjus.
Wijnsuggestie: Weingut Allram, Gruner Veltliner, € 5,50

Krokante kabeljauw, € 23,25
glasnoedel, soja.
Wijnsuggestie: Vicente Gandia, Nebla, Verdejo, € 4,35

Dorade van de Big Green Egg, € 23,95
koude boter van kruiden en limoen.
Wijnsuggestie: Nederburg, Chardonnay, € 4,85

Vega trio, € 22,50
Wisselend vega hoofdgerecht.

Kindergerechten

Balletje balletje, € 3,00
drie Van Dobben bitterballen met een bakje mayonaise

Fris en fruitig, € 3,50
cocktailtje van vruchtjes

Pim pam pet, € 5,00
tomatensoep met gehaktballetjes

Klein biefstukje, € 14,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Kroket of frikandel, € 6,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Flinke pannenkoek, € 6,50
geserveerd met poedersuiker en stroop

Knapperige kipnuggets van kakel de kip, € 6,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Stukje gebakken vis van de dag, € 12,00
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree