Slide background

À la carte

Voorgerechten

In citrusfruit gemarineerde zalm, € 12,95
panna cotta van kokosroom en witbier, pandanolie.
Wijnsuggestie: Allram, Gruner Veltliner, € 5,75

Zomerse salade, **, € 12,25
kippendijen in tortillachips, chutney van gember en tomaat,
crumble van kroepoek.
Wijnsuggestie: Laroche, Sauvignon Blanc, € 5,50

Lolly van oude geitenkaas, **, € 13,25
San Daniele ham, vijgen, honing.
Wijnsuggestie: Penfolds, Autumn Riesling, € 5,25

Plateau Charcuterie, € 12,95
fijne Zuid Europese vleessoorten, boerenbrood, appelchutney.
Wijnsuggestie: Pascal Jolivet, Pouilly Fume, € 8,50

Tartaartje van kalfshaas, € 12,95
kalfspastrami, appelparels, calvadosstroop.
Wijnsuggestie: Nebla, Tempranillo, € 5,00

Hollandse garnaaltjes, € 14,50
kropsla, gekookt eitje, whiskysaus, krokante gamba.
Wijnsuggestie: Nebla, Verdejo, € 4,35

Kerriesoep, **, € 8,95
banaan, krokante kip.

Rokerige rode paprikasoep, **, € 8,50
gamba’s, korianderolie.

Ossenhaas in knoflookboter, € 12,95
preiringetjes, lente-ui, sjalotjes, chorizo.
Wijnsuggestie: Nebla, Tempranillo, € 5,00

** is of kan vegetarisch.

Hoofdgerechten

Tamme eendenborst,       € 22,95
gelakt met honing, poffertjes van mais, jus van rabarber.
Wijnsuggestie: Hugel, Pinot Noir, € 5,75

Kalfslever, € 23,95
tartetatin van rode ui en appel, saus van specerijen en appelstroop.
Wijnsuggestie: Beringer, Zinfandel, € 5,50

Biefstuk van Aberdeen Angus, € 29,95
gebakken paddenstoelen, volle rode wijnsaus.
Wijnsuggestie: Chateau Grand Pey lescours, Grand Cru, € 9,95

Runderentrecote van de Big Green Egg, € 24,95
knoflookmayonaise met spekjes.
Wijnsuggestie: Casa, Amarone, € 9,75

Parelhoen, € 23,75
gebakken borstje, gestoofd pootje, krieltjes, eigen jus.
Wijnsuggestie: Hugel, Pinot Noir, € 5,75

Warme vitello, € 23,50
kalfslende, tonijn, Hollandaise.
Wijnsuggestie: Nebla, Tempranillo, € 5,00

Vega trio, € 22,75
wisselend vegetarisch hoofdgerecht:
Wijnsuggestie: Laroche, Sauvignon Blanc, € 5,50

Zeetong 500 gram, Dagprijs
boterjus, citroen.
Wijnsuggestie: Pinot grigio, € 5,50

Kabeljauw uit de oven, € 23,75
tijm, knoflook, sjalot, lente-ui, champignons, witte wijn.
Wijnsuggestie: Nebla, Verdejo, € 4,35

Scholfilet, € 22,95
wilde spinazie, spekkrokant, witte port.
Wijnsuggestie: Nebla, Verdejo, € 4,35

Kindergerechten

Balletje balletje, € 3,00
drie Van Dobben bitterballen met een bakje mayonaise

Fris en fruitig, € 3,50
cocktailtje van vruchtjes

Pim pam pet, € 5,00
tomatensoep met gehaktballetjes

Klein biefstukje, € 14,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Kroket of frikandel, € 6,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Flinke pannenkoek, € 6,50
geserveerd met poedersuiker en stroop

Knapperige kipnuggets van kakel de kip, € 6,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Stukje gebakken vis van de dag, € 12,00
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree