Slide background

À la carte

Voorgerechten

Tartaar van verse zalm, € 12,95
truffelaardappel, krokante gamba, waterkersmayonaise.
Wijnsuggestie: Luigi Bosca, Chardonnay, € 6,00

Kalfspastrami, € 12,75
panna cotta van gerookt spek, appelbeignets, Pedro Ximénezstroop.
Wijnsuggestie: Pedro Ximénez, € 5,00

Terrine van rode biet en geitenkaas, € 12,00
zoet zure sjalotjes, veldsla, hazelnoten.
Wijnsuggestie: Wild Rock, Marlborough, Sauvignon Blanc,
€ 5,50

Carpaccio van Aberdeen Angus, € 12,95
lepelkaasje, kaantjes, gedroogde tomaat, uienringen.
Wijnsuggestie: Casa, Amarone della Valpolicella, € 9,75

Springrolls met Pekingeend, € 12,75
taugé, soja, watermeloen, sesam, sake.
Wijnsuggestie: Luigi Bosca, Chardonnay, € 6,00

Cappuccino van bospaddenstoeltjes,  € 8,75
truffel, bonbons van pancetta en roomkaas.

Geurige sjalottenbouillon, € 8,00
crouton met kaas en ui.

Gebakken coquilles, € 13,75
crème van bospeen, geroosterde pompoen, vinaigrette van basilicum.
Wijnsuggestie: Weingut Allram, Grüner Veltliner, € 5,00

Krokante mini champignonnetjes, € 12,25
knoflook, groene kruiden.
Wijnsuggestie: Domaines des Granges de Mirabel, Viognier,
€ 6,00

Hoofdgerechten

Schelvisfilet, € 22,95
tempura van schelvis, vongole, Bearnaisesaus.
Wijnsuggestie: Wild Rock, Marlborough, Sauvignon Blanc,
€ 5,50

Kabeljauw in Oosters paneermeel, € 22,95
eiermie, ketjap, huisgemaakte kroepoek.
Wijnsuggestie: Weingut Schloss Reinhartshausen, Riesling,
€ 5,00

Pakketje van zalm en spinazie, € 22,50
saffraan Beurre blanc, gnocchi.
Wijnsuggestie: Luigi Bosca, Chardonnay, € 6,00

Gegrilde kalfslende, € 23,75
tonijn ravioli, gerookte boter.
Wijnsuggestie: Weingut Schloss Reinhartshausen, Riesling,
€ 5,00

Parelhoen, € 22,95
aardappelwafel, zoete witlof, truffelsaus.
Wijnsuggestie: Domaines des Granges de Mirabel, Viognier,
€ 6,00

Vega pasta, € 22,00
krokante groenten, olijfolie, Manchego, pesto.
Wijnsuggestie: Weingut Allram, Grüner Veltliner, € 5,00

Biefstuk van Aberdeen Angus, € 29,00
saus van gerookte knoflook, krokante uienringen.
Wijnsuggestie: Casa, Amarone della Valpolicella, € 9,75

Sukade van Livar, € 22,50
stamppot van spitskool, eigen jus.
Wijnsuggestie: Beringer Founders Estate, Merlot, € 5,50

Duitse biefstuk van 250 gram, € 22,50
gebakken ui, aardappelsalade, mosterdjus.
Wijnsuggestie: Vinea, Tempranillo, € 5,50

Duo van ree, € 26,50
biefstuk en sukade van ree, Armagnac, zuurkool in spek, oesterzwammen.
Wijnsuggestie: Château La Tour de By, Medoc, € 7,50

Kindergerechten

Balletje balletje, € 3,00
drie Van Dobben bitterballen met een bakje mayonaise

Fris en fruitig, € 3,50
cocktailtje van vruchtjes

Pim pam pet, € 5,00
tomatensoep met gehaktballetjes

Klein biefstukje, € 14,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Kroket of frikandel, € 6,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Flinke pannenkoek, € 6,50
geserveerd met poedersuiker en stroop

Knapperige kipnuggets van kakel de kip, € 6,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Stukje gebakken vis van de dag, € 12,00
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree