Slide background

High wine € 29,95 p.p.

Wij serveren de high wine op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16.30 uur en 19.30 uur. Op zaterdag en zondag van 14.30 uur tot 17.30 uur. In overleg kan, indien mogelijk, van deze tijd worden afgeweken.

Wij ontvangen u met een glaasje prosecco waarna gedurende drie uur het volgende word geserveerd.

3 glazen wijn, of andere consumpties uit het binnenlands gedestilleerd pakket.

klein kaasplankje, olijfjes gevuld met amandeltjes, San Danielle ham met meloenparels, mini zalmtartaartje, nootjes, banketbakkerszoutjes, rauwkost.
***
Glaasje geurige runderbouillon
***
Oosterse dim sum hapjes, gamba in een jasje van sesam met een pittige muntchutney, spiesje van kip Yakatori, Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus, buideltje van filodeeg gevuld met geitenkaas en honing.

Aanvullingen
Ook kunt u ervoor kiezen om tegen een geringe meerprijs
andere wijnen dan onze huiswijn te consumeren,
vraag naar ons assortiment van 10 open wijnen.

Garnalencocktail € 6,50 p.p.
Rundercarpaccio € 5,00 p.p.
Champignons in Dordognesaus € 5,00
Warme beenham € 5,00
Pasta salade met rivierkreeftenstaarten en chili € 4,50
Boswandeling € 50,00
Drankje in het bos vanaf € 4,50

Luxe High Wine € 38,95

Wij serveren de high wine op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:30 uur en 19:30 uur.  Op zaterdag en zondag van 14:30 uur tot 17:30 uur. In overleg kan, indien mogelijk, van deze tijd worden afgeweken.

Wij ontvangen u met een glaasje prosecco waarna gedurende drie uur het volgende word geserveerd.

3 glazen wijn, of andere consumpties uit het binnenlands gedistilleerd pakket.

klein kaasplankje, olijfjes gevuld met amandeltjes, San Danielle ham met meloenparels, mini zalmtartaartje, tartaartje van verse ossenhaas, komkommerschuitje gevuld met Noorse garnaaltjes, nootjes, banketbakkers zoutjes, rauwkost

**
kopje soep naar keuze
**
Oosterse dim sum hapjes
Gamba in een  jasje van sesam met een pittige muntchutney, spiesje van kip yakatori, Spaanse gehaktballetje in tomatensaus, buideltje van filodeeg gevuld met geitenkaas, champignons in Dordognesaus, stokje varkenssaté, Dobbe bitterbal
**
Koffie met bonbons

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree